lauantai 6. joulukuuta 2014

Minnin luona, päivä 3

Aamulla käytiin tekemässä Tiffanin kanssa aamutalli. Lähdettiin ratsastamaan Minnillä kymmenen jälkeen ja jouduimme tekemään pienet patentit kameroihin, jotta saimme jonkinlaista materiaalia kuvattua lumisateen takia.. Ärsyttävästi satoi koko päivän lunta, mutta kenttä oli onneksi hyvässä kunnossa. Tiffani meni ensin selkään ja minä kuvailin. Se meni aika kauan Minnillä, niin minä kävin vain ravailemassa ja loppuverkkasin ponin. Minni oli tosi kivan tuntuinen kumpaakin suuntaan ja jäi hirmu hyvä fiilis. 


Kun oltiin saatu Minni hoidettua, tehtiin tallihommia tallissa ja käytiin sisällä. Päivällä lähdettiin käymään pienellä porukalla läheisellä kodalla paistamassa makkaraa, kun muutama tuntilainen lähti ratsain sinne. Me mentiin autolla sinne edeltä laittamaan tulet. Oltiin siellä jonkin aikaa kunnes tulimme takaisin tallille. Joimme glögit sisällä ja jäätiin Tiffanin kanssa lämmittelemään sisälle (ja minä otin pienet torkut :D). Käytiin äsken tekemässä iltatalli ja kohta pitäisi alkaa putsailemaan varusteita.



Nyt voinkin paljastaa tämän salassa pidetyn asian, jonka pari ihmistä on jo arvannut! Huomenna lähdetään Minnin kanssa estekilpailuihin. Vihdoin ja viimein päästään korkaamaan meidän yhteiset kisaradat, kun ei Tokkola-aikoina päästy lähtemään kisoihin. Odotan innolla kisoja, ja pikku hiljaa alkaa jännittämään enemmän ja enemmän. Vaikea sisäistää tätä asiaa, kun se on niin pitkän aikaa ollut "tavoitteissani"! Hypätään luokat 50-60cm sekä 70cm. Molemmissa taitaa olla korotettu uusinta. Kisoista lisää sitten, kun ne ovat ohi :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti