sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Kesäjakson toinen viikko

Sunnuntai-iltana palasin takaisin koululle ja maanantaina starttasi viimeinen viikko käyntiin hevosten liikutuksella. Heti aamusta kävin ratsastamassa Veeran maneesissa. Tarkoituksena oli vähän jumppaa sitä, jottei se olisi ihan kankea, kun monta päivää menty vain maastossa ja sen kyllä huomasi. En muista milloin Veera olisi ollut näin huono ratsastaa, mutta ymmärrettäväähän se on, kun maastossa vain hölläillään. Sain loppua kohden sen kuitenkin vähän vertymään, vaikka en siihen vieläkään tyytyväinen ollut. Laukka oli paras akellajeista tällä kertaa! Iltapäivän liikutuksista en sitten muistakkaan muuta, paitsi että Villen kävin vielämässä takaisin laitsalle, niin että ratsastin sen ilman satulaa sinne :)


Tiistailta kuvasin teille myday-videon tyyppisen videokoosteen minun päivästäni. Meillä oli talliympäristön hoitoa, niin päivän mittaan oli taas vähän erilaisia tehtäviä ja tässä näkyy jotakin niistä. Heti aamusta kävin ottamassa yhden väliaidan pois, nypittiin nokkosia irti pihattojen edustalta, käytiin viemässä vesiä laitumille ja odoteltiin siellä loppuaika, että jokimaan muutama hevonen tuli laitsalle. Toivottavasti pidätte tästä!



Keskiviikkona meillä oli traktorin käsittelyä ja tehtiin itsearvioinnit niittonäytöstä. Sen jälkeen lähdettiin raahaamaan yhtä opiskelijoiden keskeneräistä katosta laitsoille ja jatkettiin sen tekoa siellä. Siinä menikin mukavasti koko päivä ja niiden tuntien jälkeen pakkasin kaikki kamani asuntolasta ja lähdin kotiin!



Torstaina en ollut koulussa, koska olin kaverini kanssa RadioAallon Helsinkipäivän konsertissa. Menen ensiviikolla yhdeksi päiväksi vielä kouluun korvaamaan tämän päivän! Perjantaina kuitenkin olin koulussa ja meillä oli arvioinnit. Oltiin Ninan kanssa yhdessä arvioinnissa ja siinä sitten noin puoli tuntia keskusteltiin kuluneista päivistä ja miten on sujunut. Meillä meni Ninan kanssa viikot hyvin ja saatiinkin kesäjaksosta kolmonen, wau! En oli ihan heti uskonut, mutta kyllä mulla omasta mielestäni hyvin meni :) Oon kyllä tosi tyytyväinen itseeni! Kävin vielä arvioinnin jälkeen Torstilla maastossa ja heppa oli ihan sika kiva, hyvin päättyi tämä viikko ja iloisena palaan vielä ensitorstaina yhdeksi päivksi koululle!

Hieman on tyhjän näköistä.!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti