keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

esteitä!

Ilona pomppi tänään Kuprulla, niin minä liityin heidän seuraan Vinskillä. Vinski oli eilen kaatunut polvilleen maastossa, niin siksi sillä on etujalassa vähän violettia. Hevonen ei kuitenkaan ollut moksiskaan ja liikkui puhtaasti niin sillä pystyi ihan normaalisti ratsastamaan. Verkkailin Vinskin reippaassa ravissa ja laukassa, poni oli todella hyvän tuntuinen. Kun Vilma tuli tallille, niin aloitettiin hyppääminen.


Meillä oli kentällä yksi sarja ja kaksi yksittäistä estettä. Aloitettiin hyppääminen yksittäisistä esteistä noin 40cm ja Vinski ei edes ottanut niitä tosissaan, kunhan vain pääsi niistä puhtaasti yli :D Jotkut saattavat muistaa muutamia postauksia taakse päin, kun hyppäsin Vinskillä ja se oli vain kielellyt ja ollut epävarma. Tänään mistään sellaisesta ei ollut tietoakaan, kun poni veti korvat tötteröllä kiihdyttäen vain esteitä kohti!



Sarja oli aluksi hieman pitkä meille, joten Vinski teki välillä hassuja hyppyjä b-osalle. Lyhennettiin sitä vähän ja hypyt alkoivat sujumaan paremmin. Vinski hyppäsi tosi hyvin, mutta itselläni oli taas taidot ihan ruosteessa. Vinskillä on kyllä niin ihana hypätä, kun sen laukkaa saa säädeltyä mielin määrin ja se kuuntelee hyvin. Tultiin pientä rataa noin 50-60com korkeudella.



Nostettiin sarjan ensimmäinen osa pieneksi pystyksi ja b-osa noin 70cm korkeudelle. Tultiin pari kertaa ratana ja sen jälkeen vielä sarja yksittäisenä ja Vinski hyppäsi superhyvin! Olisi tuostakin voinut helposti vielä nostaa, mutta pidettiin mielummin esteet pieninä ja vältyttiin siten epäonnistumisilta :) Loppuun keveltelin loppuravit ja käveltiin ponien kanssa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti