keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Ajoa ja ratsastusta koulun hepoilla

Maanantaina lähdin Claran kanssa heti Fysiikan tuntien jälkeen talliin ja käytiin ajamassa Villellä noin 40-50 minuutin lenkki kävellen. Ville on viisi vuotias lämppäriruuna ja sillä on nyt jalka vähän kipeänä, niin käytiin rauhallinen kävelyreissu heittämässä kierrellen ympäriinsä koulun alueella. Oli tosi kylmä ja aurinko paistoi pitkästä aikaa!



Villen ajon jälkeen lähdettiin heti Muistolla ja Unskilla maastoon. Minä menin yllätys Muistolla. Käytiin kävelemässä niidenkin kanssa ensin jokunen aika siellä sun täällä ja käytiin ottamassa yhdellä navettasuoralla vähän ravia. Muisto ei ravaamisen jälkeen malttanut yhtään kävellä, niin käytiin vielä maneesissa ottamassa kaikki askellajit läpi ja siellä poni olikin superhyvä ratsastaa! Löytyi taas paljon uusia nappuloita Muistosta ja saatiin tosi kivaa ravia sekä laukkaa. Mä olen oikeasti kokenut jonkun ihmeen (tai sitten oppinut ratsastamaan) mutta harjoitusravissa istuminen on nykyään paljon helpompaa kuin ennen! Vatsalihaksetkin ovat kyllä kiittäneet seuraavina päivinä..



Tänään oltiin tosiaan parin luokkalaiseni kanssa ratsastamassa kolmosvuoden opiskelijoiden näytössä, kun he pitivät ratsastustunteja. Ratsastin kahdessa ryhmässä ja kumpikin kesti puoli tuntia, eli yhteensä ratsastin tunnin. Menin pikkusuokilla, Sipellä, ja se olikin yllättävän hyvä ratsastaa! Olin sillä kerran aikaisemmin ratsastanut alkusyksystä ja silloin se ei ollut ihan näin hyvän tuntuinen. Sipe oli alussa tosi ryhdikäs ja hyvin kuulolla, mutta loppua kohden se alkoi hieman väsymään ja alkoi painamaan kädelle. Ensimmäinen puolikas tunti meillä oli istuntaharjoituksia ja toinen puolikas mentiin kolmikaarista. Ratsastus sujui hyvin ja jäi hyvät fiilikset tunneista:)

Tälläiset pikkukuulumiset koululta ja palaillaan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti