perjantai 21. joulukuuta 2012

kerrankin hyvä poni !

Tänään olin taas vaihteeksi tekemässä tallilla työt ja kun olin aamutallin saanut tehtyä ja karsinat siivottua, niin laittelin vielä iltaheinät karsinoihin valmiiksi ja lähdin Ilonalle. Sain Ilonalta synttärilahjan ja päivemmällä leivottiin mustikkapiirakkaa ja joulutorttuja :--) Onko teistä vähän tylsää lukea päivästä toiseen melkein samanlaisia tekstejä, kun rutiinina menee aamutalli, hevosten liikutus sekä iltatalli :D?


Iltapäivästä kun olimme lähdössä Ilonan kanssa tallille, niin iskä soitti ja lähdettiin Voikkaalle hakemaan mun äitiltä nimet (tilin avaamisen) papereihin sekä otettiin Riina (pikkusisko) samalla sieltä kyytiin. Kotia päin mentäessa kävimme kaupassa ja iskä jätti minut ja Riinan tallille tekemään iltatallia.



Ratsasin Minnin äkkiä kentällä kaikkiaskellajit läpi ja Minni meni ihmeen rauhallisesti :o No viimeeksi Minnillä ratsasti koulua kentällä Maarit niin se selittää paljon. Minni oli käynnissä ja ravissa heti jo rento ja meni rauhassa ja tuntui selkään hyvältä. Laukassakaan Minni ei lähtenyt viemään kenttää ympäri vaan kuunteli pienimmätkin pidätteet! En ratsastanut kuin vajaa puoli tuntia varmaankaan, mutta sen jälkeen poni pääsi karsinaan lepäämään melassiveden ja heinien kera. Tehtiin Riinan kanssa iltatalli nopsaan alta pois ja iskä tuli hakemaan meidän kotiin..



Kentän pohja oli tänään ok, mutta saa nähdä pystyykö siinä huomenna hyppäämään. Jos ei pysty niin huomennakin meillä on tuuppailupäivä. Riina tulee huomenna pitkästä aikaan tokkolaan ja hän saa ratsukseen Vinskin, kun sillä hän ei olekkaan koskaan mennyt :) Minä kuvailen heitä ja sitten Riina kuvaa minua ja Minniä, joten huomenna tai ylihuomenna tulossa parempilaatuisia kuvia !







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti