maanantai 9. huhtikuuta 2012

varpaan lämmittimet ja kaurasäkki + kisat!

Heippa! Pääsiäisloma on ohi ja hauskaa on ollut! Perjantaina kun ei ollut koulua, olin tekemässä tokkolassa työt sekä päivällä olin Ilonalla. Illalla hypättiin Minnillä ja Epulla pientä kavalettia pitkästä aikaan. Töitten jälkeen Ilona tuli meille yöksi ja eipä tehty mitään kun Ilona vaan datasi niin mie nukahin :D Aamulla katottiin joku DVD, mikä meidän piti katsoa illalla. Kahentoista jälkeen pakkasin viikonlopun kamat ja lähdin bussilla Kouvolaan.

Menin Ellalle pariksi yöksi. Lauantaina mentiin vähän myöhemmin tallille ja kuvailin Jennaa ja Ellaa kun he ratsastivat maastossa. Helkalla oli vapaapäivä. Illalla käytiin hylätyssä talossa, ja olihan siellä vähän jännittävää, kun seinilläkin oli jotain kakkaa sekä kuolinilmoitus vuodelta nakki ja peruna :Dd Sen jälkeen käytiin hautausmalla käppäilemässä xd?

Sunnuntaina mentiin tekemään Ellan kanssa ratsukelttiin työt, jonka jälkeen Ellalle syömään ja sieltä hakemaan Jaalasta koppia. Kun saatiin koppi pihaan, niin siivottiin se kokonaan ja harjoiteltiin Helkan kanssa koppiin menenistä. Sen jälkeen juoksutettiin hepat tarhassa rennosti :) Laiteltiin vähän kamoja valmiiksi kisoja varten ja tehtiin iltatalli hiukan aiemmin, koska käytiin illalla katsomassa Ellan porukoitten sekä Ellan, Jennan ja Iidan kanssa Iron sky- leffa, ja olihan se ihan hyvä :)

Maanantaina olikin sitten aikaisin herätys ja tallille. Laiteltiin Helka ja muut hepat kuntoon ja lähdettiin Helkan kanssa kisapaikalle! Viki ja Fasu haettiin myöhemmin sitten, ettei heidän tarvitsisi seisoskella kopissa niin pitkää aikaa. Kisapaikalla käytiin ilmottautumassa ja katsoin vähän rataa. Sen jälkeen poni kuntoon, radankävelyyn ja verkkaan!

Verryttelyssä Helka meni vähän tahmeasti, mutta liikkui kuitenkin hyvin eteenpäin. Ensimmäisenä hyppäsin 50cm radan, jossa kaikki puhtaan radan saaneet palkittiin. Saatiin puhdas rata ja ruusuke, mutta koko radan ajan poni oli vähän tahmea pohkeelle ja parissa kohtaan tuli ristilaukalle esteeltä alas. Pari pukkia tuli 50cm radalta laukanvaihdossa, mutta muuten meni nätisti, eikä epäröinyt laisinkaan. :)

palkintojen jako :) © Veera N
50m verkkaa © Hannaleena Ahtiainen

60cm verryttely meni jo huomattavasti paremmin ja poni liikkui hyvin ja reippaasti eteenpäin. En ottanut kuin yhet hypyt kumpaakin suuntaan, koska hyppäsi hyvin. Arvosteluna oli 369.2 eli perusradan jälkeen uusi lähtömerkki uusintaan. Perusradalla poni kulki hyvin ja ei tullut kuin yksi kolahdus muistaakeni? Uusinnassa päästiin tekemään lyhyet tiet ja Helka kulki melko reippaasti. Jos oltaisiin menty sekunti kovempaa olisimme voineet voittaa koko luokan, mutta oli se neljäs sijoituskin todella hyvä :') Heppoja kuitenkin oli jotain 15? En muista, olenko koskaan sijoittunut tälläisessä arvostelussa pienen ponin kanssa, muuten kuin kerran Epun kanssa :D Aina olen saanut ruusukkeen sellaisesta luokasta, että kaikki puhtaat palkitaan!

verkkaa © Veera N
venyyy;:) © Veera N
© Veera N
Olin todella tyytyväinen poniin ja ekoista yhteisitä kisoista napattiin kaksi ruusuketta mukaan! ♥ Ratojen jälkeen poni koppiin ja auttelemaan Vikiä ja Fasua. Heidänkin radat menivät todella hyvin! Voitte lukea lisää heidän suorituksistaan Jennan blogista myöhemmin ;) Myöhemmin tulossa lisää kisakuvia sekä kisavideot, kunhan jostakin ne saan :)

6 kommenttia:

  1. Hienosti teillä meni Helkan kanssa! Kuvissa näytti superhienolta, kun äsken katselin! :)

    VastaaPoista
  2. no kai nyt menee hyvin ku on noin super raippa :D?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nojaa... :D ei se raippa siitä tee hyvää ponii, vaa kun se on muutenkii nii hieno ♥

      Poista