maanantai 23. huhtikuuta 2012

OLLIZ ja HELKAZ - hiitti ja hyppy

Heippa! Tänään (sunnuntaina) aamupäivästä lähdettiin Ilonan kanssa poneilla hiitille Kouvolan raviradalle. Mie ajoin Ollia ja Ilona Offea. Seuranamme oli myös Heli ja Ässä. Ajettiin aluksi ihan reenosti hölkkää ja jonkin ajan kuluttua otettiin yksi kierros kilpasuuntaan. Olli meni todella hienosti eikä painanut enään kilpailusuuntaan mentäessä, toisinkuin hölkätessä painoi. Olli ei myöskään laukannut melkein yhtään, mihin olin todella yllättynyt! Kiitokset Helille ja Ässälle hiittiseurasta niin saimme Ollille vähän vastusta :)

ilona&offe sekä minä&olli - älkää välittäkö laadusta :d

Kun ponit saimme koppiin niin lähdin kävelemään raviradalta Jennalle (matkaa noin 3-4km). Kävelin tanttarin kautta lumenkaatopaikan tielle, jossa Jenna tuli minua vastaan ja menimme niille. Sieltä lähdimme vähän myöhemmin tallille.

Tallilla otettiin Helka ja testattiin ponin uutta loimea, oli kyllä söpö se päällä! Sen jälkeen laitettiin poni kuntoon ja lähdimme läheiselle hiekkatielle ratsastelemaan. Alkuverkoissa Helka oli vähän laiska pohkeelle, mutta reipastui loppua kohden. Alettiin hyppäämään pienellä ristikolla, nostettiin hyvien hyppyjen mukaan ja lopuksi este oli noin 95cm! Helka oli todella hieno jos ei paria kommellusta lasketa mukaan :'p Kiitokset Jennalle kuvailusta :)! Helkan jälkeen mie kuvailin Jennaa ja Ellaa kun he ratsastivat. Illalla lähdin sitten yhdeksän bussilla kotiin :D Oli pitkä päivä. melkein 11h ulkoilua ja liikaa liikkumista! (jalat ihan maitohapolla :D)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti