maanantai 16. huhtikuuta 2012

helka on possu

Olipas ihanaa kun sain pitkästä aikaa nukkua aamulla niin pitkään kun halusin! Okei, mä heräsin yheksän jälkeen, mutta kuitenkin. Yleensä kun pitää herätä jo ennen seitsemää töihin..

Päivällä lähdin Jennalle, ku lupauduin mennä kuvaamaan Jennaa&Fasua ja Ellaa&Vikiä maneesille. Elinakin tuli mukaan katselemaan ja lopuksi saimme Elinan kanssa ottaa muutamat hypyt Vikillä ja mie vielä loppuverkkasin Vikin. Vikillä on kyllä kiva ratsastaa kun toimii ravissa tosi kivasti! Esteitä en sillä kauhean hyvin osannut hypätä, mutta onhan tässä aikaa harjoitella :D

Tallilla mie sitten hyppäsin Helkan selkään ja Jenna tuli kuvailmaan meitä yhdelle hiekkatielle. Aluksi ravailin tiellä rennommin ja sen jälkeen tuntumalla, jonka jälkeen otin pari rauhallista laukkapätkää. Kouluahan siinä ei oikein voinut vääntää, joten välillä helka saattoi painella menemään pää pystyssä :D Muutaman hyvän laukkapätkän jälkeen otettiin vähän kovempia pätkiä ja annoin Helka mennä niin kovaa kuin pääsi ja siitä vielä vähän kovempaa! Siinäkin Helka vielä tuntui hyvältä. Sen jälkeen tein taas pari rauhallisempaa laukkaa sekä laukanvaihtoja. KLIKATKAA KUVIA ISOMMAKSI! Kiitokset Jennalle kuvauksesta! :)




























Sitten kuitenkin yhdessä kohtaan Helka alkoi temppuilemaan ja 4 kertaa tulin alas.. Kerran putosin jalalteen, pari kertaa poni lähti eri suuntaan ja kerran tapahtui jotain todella outoa, en edes muista mitä siinä tapahtui :D Kun saatiin pari hyvää pätkää kumpaakin suuntaan, niin loppuravailut ja talliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti